Akupunktur

Akupunktur:

Tilbydes til mænd og kvinder udfra traditionel klassisk diagnose, samt vesterlandsk akupunktur. Jeg anvender naturligvis sterile engangsnåle. Akupunktur er anderkendt af Who og efterhånden også af det danske sundhedsvæsen for en række lidelser.

Stort set alle lidelser kan forsøges behandlet med akupunktur. Hvis ikke du ret hurtigt opnår tilfredsstillende resultater indstiller vi naturligvis behandlingen.

Akupunktur er genial til fx. smertebehandling, søvnforstyrrelser, allergibehandling, mygstikskontrol, blodtryks irregulariteter, nedtoning af bivirkninger i forbindelse med kemoterapi, fertilitetsbehandling, vending af børn, klargøring til fødsel, afhjælpning af ammeproblemer og rygestop.

Ring til mig så kan vi afklare om aupunktur er en fornuftig behandling for dig.

Der er i øvrigt ingen påviste farlige bivirkninger ved akupunktur.

Jeg benytter:

  • Kropsakupunktur
  • Ørerakupunktur
  • Kosmetisk akupunktur
  • Moxa(opvarmning af punkter)
  • Cupping.

Nogle ting afklares på en enkelt behandling, andre kræver flere behandlinger.
Første behandling varer 1- 1½ time, opfølgende behandlinger ½ – 1 time, Behandlingerne kan sagtens forgå hjemme hos dig.

Første Behandling: DKR. 420,-
Efterfølgende behandlinger: DKR. 350,-
Røg pakke, Allergi pakke: Tilbud om løbene behandlinger i en 3 måneders periode: DKR. 2.000,-

Min akupunktur historie:

Personligt begyndte jeg at modtage akupunkturbehandlinger i USA i 90’erne og var rigtig glad for resultaterne. Jeg er betaget af akupunkturens lange historie.

Som behandler startede jeg med fødegangs akupunkturen i 2001, efter 3. forskellige kurser i Obstetrisk Akupunktur. Jeg var meget tilfreds med resultaterne blandt gravide og fødende.

I 2004 bestod jeg uddannelsen som Traditionel Kinesisk Akupunktør og har siden behandlet mænd og kvinder for en stor variation af lidelser. Jeg formår stadig at blive positivt overrasket over hvor enkelt det kan være at hjælpe så mange, med så meget.  Ofte har jeg forberedt mine kunder på at vi måske skulle bruge mange behandlinger, men har flere gange efter påbegyndt forløb måtte erkende at resultaterne kommer hurtigt, og det er da sjovt når kunder ringer og afbestiller behandlinger fordi deres gener er forsvundet.

Akupunktur virker bare!

Kroppen vil gerne ha’ det godt og akupunkturen hjælper kroppen til at genfinde sin egen balance, ved at afhjælpe stagnationer, overskud eller underskud i meridianbanerne.

Du skulle ta’ at prøve det!